Wayne Gretzkyn rikkomattomana pidettyä maaliennätystä NHL:ssä jahtaava Aleksandr Ovetshkin paljastaa saavansa säännöllisesti tsemppiviestejä legendaariselta ”Ysiysiltä”.

Ovetshkin, 39, on enää 39 maalin päässä Gretzkyn kaikkien aikojen runkosarjan maaliennätyksestä (894). Washington Capitalsin kippari kiittelee tapaa, jolla Gretzky kannustaa yhdeksänkertaista NHL:n maalikuningasta maaliennätyksen jahtaamisessa.

– Vaikka minulla olisi heikompi jakso meneillään, hän lähettää välillä tekstiviestin ja sanoo ”Älä huoli. Se (ennätyksen rikkominen) tapahtuu vielä”. Hän on puolellani, Ovetshkin paljastaa NHL:n kotisivuilla.

– Jos tuollainen ihminen kannustaa minua, se on aika hieno asia. Hän on kaikkien aikojen paras pelaaja sekä upea ihminen, Ovetshkin kiittelee.

Gretzky itse on ollut jo pitkään sinut sen kanssa, että Ovetshkin rikkoo yhden tämän lukuisista ennätyksistä ennemmin tai myöhemmin.

– Se on vain ajan kysymys. Tapahtuuko se myöhemmin tällä kaudella vai vasta ensi kaudella, ihan sama. Hän on mahtava pelaaja ja maalintekijä, Gretzky itse toteaa.

Ovetshkin toivoo viestiyhteyden Gretzkyn kanssa säilyvän ennätyksen lähetessä.

– Toivon, että kun se ennätys alkaa olla lähellä, hän antaisi minulle joitakin neuvoja asiaan liittyen. Mutta sen aika ei ole vielä, Ovetshkin kertoo.

LUE MYÖS: