Tulikuuman alkukauden NHL:ssä pelanneen Mikko Rantasen jatkosopimusneuvottelut Colorado Avalanchen kanssa eivät ole tuottaneet toistaiseksi tulosta.

9,25 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaavan Rantasen uskottiin solmivan uuden sopimuksen seuransa kanssa ennen runkosarjan alkua, mutta toisin kävi.

Sisäpiiritoimittaja Nick Kypreosin mukaan neuvottelujen takkuamisen taustalla on yhteisymmärrys vuosipalkan suuruudesta yhdistettynä Avalanchen toisen tähtipelaajan asemaan joukkueessa.

– Rantanen ja Avalanche eivät vaikuta olevan lähellä jatkosopimusta. Avalanche ei ole halukas hinaamaan Rantasen vuosipalkkaa lähelle Nathan MacKinnonin 12,6 miljoonan dollarin lukemia ainakaan tällä hetkellä.

– Tämän lisäksi he haluavat ensin saada selkeämmän kuvan kapteeni Gabriel Landeskogin terveydentilasta ja tulevaisuudesta päättääkseen, kuinka ylös heidän tarvitsee hinata Rantasen palkkaa pitääkseen hänet riveissään, Kypreos väittää.

Landeskog ei ole pelannut kahden viime kauden aikana otteluakaan. Avalanchen ruotsalaiskippari on ollut sivussa myös kuluvan kauden alun, eikä miehen uran jatkumisesta ole tällä hetkellä mitään takeita.

LUE MYÖS: