Colorado Avalanchen vaikea alkukausi sai jatkoa kotiottelussa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. Joukkue hävisi Boston Bruinsille numeroin 3-5.

Colorado on pelannut nyt neljä ottelua ja hävinnyt ne kaikki varsinaisella peliajalla maalieron ollessa 13-25. Colorado on koko NHL:n jumbo tällä hetkellä.

Tappiosta huolimatta Mikko Rantanen onnistui iskemään tehopisteet 1+2 ollen mukana joukkueensa jokaisessa osumassa. Rantanen on iskenyt kauden neljään otteluun pisteet 4+3 ollen joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja Cale Makarin (1+7) jälkeen.

Yksi Avalanchen murheenkryyneistä on ollut maalivahtipeli. Joukkue on päästänyt otteluissa omiin 8, 6, 6 ja nyt 5 maalia. Venäläisvahti Aleksandr Georgijev on aloittanut kaikki ottelut ja kirjannut torjuntaprosentikseen 80 sekä päästettyjen maalien keskiarvokseen 5,79. Kahdessa ottelussa Colorado on vaihtanut kesken pelin maalille Justus Annusen, jonka tilastot ovat 76,5% sekä 4,69. Colorado värväsi siirtolistalta viime viikolla Kaapo Kähkösen, mutta hän ei ole ollut vielä kokoonpanossa.

Coloradoa vaivaa myös lukuisat loukkaantumiset, kun sivussa ovat Artturi Lehkonen, Jonathan Drouin, Devon Toews sekä pitkäaikaispotilas Gabriel Landeskog. Lisäksi Valeri Nitshushkin on pelikiellossa.

Voit katsoa Rantasen maalin alta tai täältä.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Just how we drew it up 🖍️

#GoAvsGo

LUE MYÖS