Winnipeg Jets jatkaa NHL:ssä kolmen pelatun ottelun jälkeen voittojen tiellä. Se kaatoi edellisessä ottelussa Minnesota Wildin jatkoajan jälkeen lukemin 2-1.

Jetsin 1-1-tasoitusosuma oli suhteellisen harvinaislaatuinen. Se iski pelin tasoihin pelatessaan ilman maalivahtia, kun avauserää oli jäljellä muutama sekunti. Jets sai hyökkäyspään aloituksen, kun kellossa oli jäljellä 2,9 sekuntia. Adam Lowry voitti aloituksen ja Mark Scheifele kiskaisi kiekon häkkiin.

Jetsin temppu ällistytti myös somekansaa.

– Miten?!?

– Epätodellista.

– 99,9 prosentin todennäköisyydellä tuo ei ikinä onnistu.

Jääkiekossa harvemmin otetaan maalivahtia pois noin aikaisessa vaiheessa, puhumattakaan siitä että temppu tuottaa tulosta. Tässä tapauksessa Jetsillä ei ollut sitäkään riskiä, että Wild saisi kiekon tyhjiin, sillä peliaikaa oli sen verran vähän jäljellä.

X:ssä myös ihasteltiin Jetsin vetoa. Vastaavaa toivottaisiin näkevän enemmänkin.

– Joukkueiden pitäisi tehdä näin enemmän.

– En tiedä miksi tätä ei ole käytetty enemmän. Olen usein ajatellut että erityisesti ylivoimalla tätä kannattaisi käyttää.

– Olen ihmetellyt miksi joukkueet eivät tee tätä useammin hyökkäyspään aloituksissa viimeisillä sekunneilla, missä tahansa erässä.

Katso video maalista alta tai täältä.

NHL

@NHL
IT'S MARK SCHEIFELE OFF THE DRAW! 💪

The @NHLJets pull the goalie with 2.9 seconds left in the first period and put one in the back of the net to tie it up! #NHLFaceOff

LUE MYÖS