Suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen pelasi ensimmäisen ottelunsa Chicago Blackhawksin paidassa kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Hän onnistui avaamaan maalihanansa heti avausottelussa.

Teräväinen iski Blackhawksin kavennusmaalin 3-1:een toisessa erässä. Voiton pelistä vei kuitenkin Utah Hockey Club lukemin 5-2.

Blackhawksin nuori supertähti Connor Bedard alusti Teräväisen osuman. Hän tuli kiekon kanssa hyökkäysalueelle ohi Utahin pelaajista ja syötti keskelle Teräväiselle, joka veivasi rystypuolelta kiekon sisään.

Teräväinen ja Bedard pelasivat Blackhawksin ykkösketjussa yli 20 minuuttia. Bedard keräsi lopulta kaksi syöttöpistettä. Ykkösketjun Teräväisen ja Bedardin kanssa muodosti Ilja Mikhejev.