Calgary Flames on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Tyson Barrien kanssa. Sopimus on arvoltaan 1,25 miljoonaa dollaria.

Barrie, 33, on pelannut kuluvan harjoituskauden ajan Flamesissa try outilla ja onnistui vakuuttamaan seurajohdon otteillaan. Hän on pelannut neljä harjoitusottelua tehopistein 0+3 ja ansaitsi sitä kautta sopimuksen koko kaudeksi.

Viime kaudella Barrie pelasi Nashville Predatorsissa, jossa hän sai tililleen 41 runkosarjaottelua pistein 1+14 sekä yhden pudotuspelin tehoin 0+1. Vaikka viime kauden pistesaalis jäi laihaksi, on Barrie pelannut lähivuosina useampia tehokkaita yli 50 tehopisteen kausia.

NHL-urallaan Barrie on pelannut kaikkiaan 809 runkosarjaottelua (109+396=505) sekä 47 pudotuspeliä (2+19=21). Predatorsin lisäksi hän on edustanut Colorado Avalanchea, Toronto Maple Leafsia ja Edmonton Oilersia.

Barrien tuore 1,25 miljoonan dollarin palkka on huomattava pudotus verrattuna hänen edelliseen sopimukseensa, jolla hän tienasi kaudesta keskimäärin 4,5 miljoonaa dollaria.

Calgary Flames

@NHLFlames
IT'S OFFICIAL!

We have signed defenceman Tyson Barrie to a one-year contract: cflam.es/3ZTKvzd

#Flames | @original16beer

LUE MYÖS