NHL-toimittaja Mark Lazerus aiheutti taannoin pienen kohun väittämällä Chicago Blackhawksin tavoittelevan Minnesota Wildin supertähti Kirill Kaprizovia riveihinsä.

Nyt asiaan on ottanut kantaa myös Wildin omistaja Craig Leipold. Upporikas omistaja lupaa seuran tarjoavan ykköstähdelleen sellaista diiliä, josta tämä ei voi kieltäytyä.

– Kerron teille: kukaan ei tule tarjoamaan hänelle enemmän rahaa kuin me, tai pidempää sopimusta kuin me, Leipold lataa The Athleticille.

– Hän haluaa voittaa, joten meidän on todistettava – ei vain hänelle – vaan myös muille tuleville vapaille agenteillemme haluavamme todella voittaa. Aiomme rakentaa tänne varman pudotuspelijoukkueen ja kaikki alkaa Kirillistä, Leipold lupaa.

Wildin kannalta joukkueen rakentaminen helpottuu huomattavasti ensi kesänä, kun Ryan Suterin ja Zach Parisen sopimusten ulosostosta koitunut palkkakattosanktio putoaa 14,7 miljoonasta 1,7 miljoonaan dollariin. Käytännössä tämä antaa seurajohdolle pelimerkkejä kahden huippunimen palkkaamiseen.

– Heinäkuun 1. päivä on meille kuin joulu. Meille vapautuu rahaa ja aiomme käyttää sitä. Kartoitamme parhaillaan niitä pelaajia, jotka tulevat olemaan vapaana ensi kesänä, omistaja vakuuttaa.

LUE MYÖS: