Montreal Canadiensin puolustajajärkäle Arber Xhekaj teloi kaksi Ottawa Senatorsin tähtipelaajaa sairastuvalle viime yön harjoitusottelussa.

23-vuotias Xhekaj taklasi toisessa erässä omalla siniviivalla rajusti kiekotonta Senatorsin hyökkääjää Tim Stützlea, joka sai taklauksessa mailasta osuman pään alueelle ja loukkaantui.

Stützlen ketjutoveri ja Senatorsin kapteeni Brady Tkachuk hyökkäsi välittömästi Xhekaj’n kimppuun ja alkoi jakamaan iskuja 193-senttiselle ja 108-kiloiselle kanadalaisjärkäleelle. Tappelu meni kuitenkin lopulta painiksi ja molemmat miehet rysähtivät jään pintaan.

Xhekaj sai ulosajon estämisestä ja kahden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta. Senators tiedotti myöhemmin, että Stützle ja Tkachuk ovat sivussa lopun ottelun loukkaantumisten vuoksi.

Ulosajo oli Xhekaj’lle jo toinen peräkkäisessä ottelussa. Viime pelissä Toronto Maple Leafsia vastaaan kanadalainen hyökkäsi Patrik Lainetta polvitaklanneen Francis Pare’n kimppuun ja lensi pihalle.

Senators voitti harjoitusottelun lukemin 4-3. Canadiensin suomalaislupaus Oliver Kapanen teki yhden maalin ottelussa.

Näet Xhekaj’n ulosajoon johtaneen tilanteen klikkaamalla tästä.