Boston Bruins ja maalivahti Jeremy Swayman ovat ajautuneet kiusalliseen sopimusriitaan, jossa hyötyjäksi on nousemassa varavahti Joonas Korpisalo.

The Athletic -sivuston mukaan Swayman ja Bruins eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Linus Ullmarkin lähdettyä Bruinsin ykkösvahdin viitan täysin itselleen saanut yhdysvaltalainen on tällä hetkellä ilman sopimusta.

Bruinsin puheenjohtaja Cam Neely avasi maanantaina poikkeuksellisen rajulla tavalla Swaymanin tilannetta. Kiekkopomo ei kuitenkaan suostunut paljastamaan Swaymanin leirin palkkapyyntöä, jonka on uskottu olevan melko epärealistinen.

– En halua mennä siihen, mitä hän pyytää, mutta sen tiedän, että hänenä minulla olisi ollut 64 miljoonaa syytä pelata nyt, Neely jyrähti The Athletic -sivuston mukaan.

The Athletic -sivuston tietojen mukaan Swaymanille on tarjottu 64 miljoonaa dollaria kahdeksasta vuodesta.

Swaymanin ja Bruinsin umpikuja on avaamassa loistavaa tilaisuutta Korpisalolle, joka saapui kesällä joukkueeseen Ottawa Senatorsista. Korpisalo on nimetty aloittavaksi maalivahdiksi Bruinsin runkosarjan avausotteluun ensi viikon tiistaina.

– Se, miten hyvin harjoitusleiri on mennyt ja miten hyvin Korpisalo on pärjännyt, tarkoittaa juuri nyt sitä, että hän tulee olemaan meidän aloittava maalivahtimme kauden avausottelussa, Bruinsin päävalmentaja Jim Montgomery paljasti.

LUE MYÖS: