Boston Bruinsin sekä joukkueen ykkösmaalivahti Jeremy Swaymanin jatkosopimusneuvottelut saavat päivä päivältä likaisempia yksityiskohtia.

Bruins-legenda ja seuran nykyinen puheenjohtaja Cam Neely vihjasi maanantaina Bruinsin tarjonneen maalivahdille 64 miljoonan dollarin arvoista sopimusta, jonka tämä olisi hylännyt.

Nyt asiaan on puuttunut Swaymanin agenttitoimisto SPM:n Lewis Gross, joka tyrmää Neelyn puheet täytenä valheena.

– En yleensä kommentoi keskeneräisiä neuvotteluja mediassa, mutta tässä tapauksessa tuntuu, että minun on pakko puolustaa asiakastani. Lehdistötilaisuudessa viitattiin 64 miljoonaan dollariin. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun nykyinen summa on mainittu liittyen näihin neuvotteluihin.

– Ainuttakaan tuohon summaan yltävää tarjousta ei ole aiemmin tehty, Gross väittää agenttitoimistonsa X-kanavalla julkaisemassaan vastineessa.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Swayman taustajoukkoineen harkitseekin nyt vakavasti siirtopyynnön jättämistä Bruinsille. Kesällä toisen tähtimaalivahtinsa Linus Ullmarkin Ottawaan myyneelle Bruinsille myös Swaymanin menetys olisi jättimäinen takaisku.

Bruinsin ykkösmaalivahtina toimii tällä hetkellä Joonas Korpisalo, jonka on kerrottu jo seisovan joukkueen tolppien välissä runkosarjan avauskierroksella.

LUE MYÖS: