Patrik Laine loukkaantui NHL:n harjoitusottelussa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä, kun Montreal Canadiens kohtasi kotonaan Toronto Maple Leafsin.

Laine nousi kiekon kanssa hyökkäysalueelle. Kun hän ylitti siniviivan, taklasi Toronton Cedric Pare tätä polvellaan. Laine jäi taklauksen seurauksena tuskissaan makaamaan jään pintaan.

Laine talutettiin kaukalosta ulos ja hänen pelinsä päättyi siihen paikkaan. Ottelua oli taklaushetkellä pelattuna vajaat neljä minuuttia ja Laineen peliaika jäi lukemiin 2:22. Parelle ei vihelletty rangaistusta taklauksesta.

Hetkeä myöhemmin Montrealin Arber Xhekaj hermostui Parelle Laineen taklaamisesta. Hän kaatoi tämän jään pintaan ja alkoi mätkimään tätä nyrkein. Pare ei ollut halukas tappelemaan tilanteessa, vaan Xhekaj ehti iskemään useamman iskun Parea päähän. Xhekaj lensi tämän jälkeen suihkun puolelle.

Yön ottelu oli Laineelle vasta toinen tällä harjoituskaudella ja ylipäätään Canadiensin paidassa. Laineen kohdalla loukkaantumiset ovat viime vuosina olleet valitettavan yleisiä. Viime kausi jäi hänen osaltaan vain 18 ottelun mittaiseksi loukkaantumisen ja NHL:n hoito-ohjelmaan osallistumisen vuoksi.

Katso Paren taklaus Laineeseen alta tai täältä.

Patrik Laine is forced to leave the game with a knee injury after colliding with Cedric Pare.

Xhekaj hermostui Parelle. Katso alta tai täältä.

Marc Dumont

@MarcPDumont
Arber Xhekaj unloads on Pare after he injured Laine. #GoHabsGo

LUE MYÖS