Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Brad Lambert oli huippuvireessä Suomen aikaa torstain vastaisena yönä pelatussa harjoitusottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

20-vuotias Lambert summasi ottelussa tehot 1+1, kun Jets kaatoi Oilersin murskalukemin 6-1. Lambert teki Jetsin 5-0-osuman ylivoimalla.

Viime kauden AHL:ssä viettänyt Lambert pelasi harjoitusottelussa Jetsin tähtihyökkääjän Nikolaj Ehlersin vierellä kakkosketjussa. Ketjun kolmas lenkki oli venäläinen Vlad Namestnikov.

Jetsin päävalmentaja Scott Arniel näkee, että nuori suomalainen voisi raivata vakituisen paikan joukkueen kakkosketjusta.

– Aina kun hän hyppää jäälle, se on uusi oppimisprosessi. Pidin todella paljon hänen pelaamisestaan. Hän pystyy olemaan erittäin dynaaminen kiekon kanssa, Arniel kehui The Athletic -sivustolle Lambertin esitystä ottelun jälkeen.

Arnielin mukaan Lambert pelaa myös perjantain harjoitusottelussa Minnesota Wildia vastaan. Jets-luotsi vihjaili, että Lambertia voisi toimia Cole Perfettin ja Ehlersin vierellä kakkosketjun sentterinä. Toinen vaihtoehto ketjun sentteriksi on Namestnikov.

Winnipeg Jets

@NHLJets
What's the procedure, everyone? What's the procedure? 🔥