San Jose Sharks sai todella ikäviä uutisia harjoitusleiriltä. Joukkueen tulevaisuuden johtaviin pelaajiin kuuluva Thomas Bordeleau kärsii alavartalovammasta ja joutuu olemaan viikkoja sivussa.

Yhdysvaltalaishyökkääjä iski viime kaudella 27 otteluun Sharksin paidassa kuusi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Houstonista, Teksasin osavaltiosta kotoisin oleva 22-vuotias hyökkääjä varattiin Sharksiin kesän 2020 varaustilaisuudessa toisella kierroksella.

– Bordeleaun vamma on sellainen, että hän saattaa olla pelikunnossa runkosarjan avauksessa, kommentoi tuore päävalmentaja Ryan Warsofsky NHL.comin haastattelussa.

Bordeleaun lisäksi viime kesän ykkösvaraus Macklin Celebrini kärsii pienistä vammoista. Ensimmäisessä harjoitusottelussa 1+1 tehot Vegas Golden Knightsia vastaan iskenyt kanadalainen jätti tiistain harjoitukset aikaisessa vaiheessa kesken pienen alavartalovamman takia.

– Hänellä on jotain pientä vaivaa, mutta ei mitään vakavaa. Viimeiset viikot ovat olleet Celebrinille rankkoja harjoitusten ja matkustamisen takia. Pidämme häntä silmällä tarkemmin jatkossa, jatkoi Warsofsky.

LUE MYÖS