NHL:n kestomenestyjiin lukeutuva Carolina Hurricanes nappasi hienon voiton harjoituskauden ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Rod Brind’Amourin valmentama miehistö nousi toisen ja kolmannen erän maaleilla voittoon Jon Cooperin luotsaamasta Lightningista 2-1 -lukemin.

Hurricanesin voiton takuumiehiksi nousivat suomalaispuolustajat Anttoni Honka ja Aleksi Heimosalmi. Honka tasoitti ottelun toisen erän puolivälissä ja Heimosalmi ratkaisi kamppailun kolmannen erän lopun maalillaan.

Ottelu oli Hurricanesin harjoituskauden ensimmäinen. Hurricanesin suomalaisista kamppailussa pelasivat myös Juha Jääskä ja Jesperi Kotkaniemi.

Stanley Cupia useampana kautena putkeen tavoitellut Hurricanes tippui viime keväänä NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella New York Rangersille voitoin 4-2.