Colorado Avalanche on kiinnittänyt pitkään seurassa palvelleen voimahyökkääjä Logan O’Connorin jatkosopimukseen.

O’Connorin jatkosopimus on kuuden vuoden mittainen. Sopimuksen kokonaisarvo on 15 miljoonaa dollaria, eli hyökkääjä tienaa kaudesta 2,5 miljoonaa dollaria. Sopimus käynnistyy heinäkuussa 2025.

– Olemme innoissamme, kun saamme O’Connorin sopimukseen seuraavaksi seitsemäksi vuodeksi. Hän on periksiantamaton taistelija, joka tuo jokaisessa ottelussa energiaa meidän kokoonpanoon. Hänen nopeus ja luistelutaitonsa tekee hänestä vaarallisen kahdensuunnan laitahyökkääjän, kommentoi GM Chris MacFarland NHL.comin haastattelussa.

Teksasista kotoisin oleva 28-vuotias laitahyökkääjä on käynyt pitkän tien NHL:n ja Stanley Cup -mestariksi, sillä ennen ammattilaisuraa hyökkääjä vietti kaksi kautta USHL:ssä ennen Denverin yliopistovuosia. Ensimmäisen NHL-sopimuksen hyökkääjä teki kaudeksi 2018-19 ja on siitä lähtien edustanut Avalanchea.

Parhaalla kaudella monipuolinen syvyyshyökkääjä on iskenyt 26 tehopistettä runkosarjaan ja tämä tapahtui kaudella 2022-23. Viime kaudella oikealta laukova hyökkääjä iski 13 maalia ja yhteensä 25 tehopistettä 57 otteluun, mutta loppukausi jäi kesken loukkaantumisen takia.

LUE MYÖS