Dallas Stars nappasi maukkaan vierasvoiton NHL:n harjoitusottelussa. Stars kaatoi vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen 3-2 -lukemin.

Stars nousi harjoitusottelussa kolmannen erän maaleilla voittoon oltuaan jo 2-1 -lukemin perässä kahden erän jälkeen. Vierailta tasoitusmaalin iski Oulun Kärpissä vakuuttavasti viime kaudella esiintynyt Arttu Hyry.

23-vuotias Hyry teki kesällä sopimuksen NHL:n varaamattomana pelaajana Starsin kanssa. Viime kaudella Kärpissä hyökkääjä iski 31 tehopistettä runkosarjaan. Isokokoinen oikealta laukova hyökkääjä edusti Suomea jääkiekon MM-kisoissa. Leijonissa Hyry iski kaksi maalia ja yhteensä kolme tehopistettä kahdeksaan kamppailuun.

Vieraiden voittomaali meni isokokoisen sveitsiläispuolustaja Lian Bichselin nimiin ottelun päätössummerin soidessa.