NHL:n viime kausien heikompien joukkueiden joukkoon kuulunut Chicago Blackhawks sai ikäviä uutisia. Yliopistosarjoissa hurjia tehoja paukuttanut valkovenäläispuolustaja Artjom Levshunov kärsii ikävästä loukkaantumisesta.

Blackhawks poimi isokokoisen puolustajan kesän NHL:n varaustilaisuudessa toisena pelaajana. Levshunov kärsii jalkavammasta blokattuaan laukauksen reilu viikko sitten harjoituksissa.

Tuoreimpien tietojen mukaan puolustaja on sivussa harjoituksista uudet neljä viikkoa. Oikeassa jalassa oleva vamma ei estä kuitenkaan luistelua, sillä reilun viikon päästä valkovenäläinen saattaa palata jo jäille.

– Mikäli kaikki menee hyvin ensi viikon lääkärin vierailulla, niin hänen pitäisi päästä ainakin luistelemaan. Levshunov on joukkueen kanssa ja tekee harjoituksia. Hän on todella pettynyt tilanteeseen, mutta Levshunov tekee määrätietoisesti työtä ollakseen nopeasti pelikuntoinen, kertoi Blackhawksin GM Kyle Davidson.

Levshunov oli viime kaudella koko NCAA:n kolmanneksi nuorin pelaaja. Valkovenäläinen oli puolustajien pistepörssissä kymmenes edustaessaan Michigan Staten yliopistoa.

LUE MYÖS