Montreal Canadiensin harjoitusleiri käynnistyi torstaina ja niissä nähtiin jo päävalmentaja Martin St. Louisin ensimmäiset ketjuhahmotelmat.

Sportsnetin toimittaja Eric Engels raportoi, että suomalaishyökkääjä Patrik Laine viiletti kakkosketjussa Kirby Dachin ja Alex Newhookin vieressä.

Erityisesti Dachin ja Laineen yhteispeli sai kehuja, vaikka tehoja miehet eivät kirjanneetkaan joukkueen sisäisessä harjoitusottelussa.

BPMSportsin radiotoimittaja Anthony Marcotte kertoo X:ssä, että Laine raivostui Juraj Slafkovskyn iskemän maalin jälkeen. Vain hetkeä ennen Laine oli kamppailut kuumaverisesti hyökkääjä Florian Xhekaj’n kanssa ja palannut vaihtopenkille vihaisena.

Oliver Kapanen vakuutti heti

Canadiensin harjoitusleirillä yksi pirteimmistä esiintyjistä oli Leijonissakin säväyttänyt Oliver Kapanen, joka onnistui maalinteossa kahdesti.

SHL-seura Timråhon täksi kaudeksi siirtynyt Kapanen tavoittele tosissaan paikkaa Canadiensin NHL-miehistössä.

– Kapanen näytti, että hän pärjää NHL-tason otteluissa ja kovimpia lupauksia vastaan. Katsotaan, kun harjoituskausi etenee, miten hän pärjää muita joukkueita vastaan, Canadiensin kapteeni Nick Suzuki kommentoi nuoren suomalaisen esitystä.

LUE MYÖS: