Yhdysvaltalaishyökkääjä Adam Johnson menehtyi traagisesti viime vuoden lokakuussa 29 vuoden iässä. EIHL-seura Nottingham Panthersia edustanut Johnson sai vastustajan luistimesta viillon kaulaansa.

Johnson saa tällä kaudella upean kunnianosoituksen Nottingham Panthersilta. Seura jäädyttää Johnsonin pelinumeron 47 lauantaina 14. joulukuuta ennen Fife Flyersia vastaan pelattavaa ottelua.

Ennen ottelua järjestetään erikoisseremonia, jonka aikana muistellaan Johnsonin uraa ja elämää. Hänen pelinumeronsa tulee olemaan seuran historian seitsemäs, jonka se poistaa käytöstä.

– Meille oli kunnia saada Adam Nottinghamiin. Hän oli paitsi loistava lahjakkuus jäällä, myös fantastinen ihminen jään ulkopuolella. Adam teki vaikutuksen kaikkiin, jotka tapasivat hänet siinä lyhyessä ajassa, kun hän oli täällä. Hän on ikuisesti ajatuksissamme. Me kaikki haluamme Adamin muiston elävän sellaisena, kuka hän oli ihmisenä ja mitä hän antoi jääkiekolle. Tästä tulee hyvin erityinen ilta meille kaikille, kun jäädytämme yhdessä Adamin numeron 47, Panthersin toimitusjohtaja Omar Pacha sanoo seuran tiedotteessa.

Johnson ehti pelaamaan Nottinghamissa vain seitsemän ottelua ennen traagista onnettomuutta. Hän pelasi urallaan myös 13 NHL-ottelua Pittsburgh Penguinsissa. Kokemusta kertyi lisäksi AHL:stä, Ruotsista ja Saksasta.

The Nottingham Panthers

@PanthersIHC
🖤💛 Nottingham Panthers are humbled to announce that Adam Johnson’s official jersey retirement ceremony will take place on Saturday 14th December.

Read more ➡️ tinyurl.com/47r4rztn

LUE MYÖS