Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Evander Kanea odottaa pitkä huili tositoimista.

Sportsnetin toimittaja Mark Spector kertoo X:ssä, että Kane kärsi viime kaudella urheilijan tyrän, joka vaatii nyt leikkaushoitoa. Operoinnin odotetaan tapahtuvan kymmenen tai useamman päivän aikana.

Kanen tarkemmasta toipumisajasta ei ole vielä tietoa, mutta useimmiten urheilijan tyrän operointi tietää vähintään kuukausien mittaista huilia.

Oilers pystyy näin ollen laittamaan Kanen pitkäkestoisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle (LTIR), jonka myötä hänen 5,125 miljoonan dollarin palkkansa ei rasittaisi seuran palkkakattoa.

Oilersille tilanne on siis järin suotuisa, sillä Kane ei ole ainakaan viime kauden esitysten perusteella 5,125 miljoonan dollarin arvoinen pelaaja. Hän teki 77 runkosarjaottelussa 24 maalia ja 44 tehopistettä ja pudotuspeleissä 20 otteluun tehot 4+4=8.

Mark Spector🇨🇦🇺🇦

@SportsnetSpec
Evander Kane is scheduled for surgery in the next “10 days or so” to repair damage from the sports hernia he carried through last season, I am told.
Post-surgery prognosis should shed light on the recovery period, and of course, how Oilers will approach their salary cap.