Suomalainen tähtivahti Juuse Saros on yksi Nashville Predatorsin kantavia voimia. Hän solmi kesällä seuran kanssa kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on lähes 62 miljoonaa dollaria.

Saros oli mukana NHL-pelaajien Euroopan mediakiertueella Prahassa. Täällä häneltä tiedusteltiin muun muassa, että kuka Nashvillen joukkueesta yllättää kiekkoyleisön alkavalla kaudella. Tähän Saros nimesi joukkueen nuoren hyökkääjän.

– Valitsen Luke Evangelistan. Hän on jo nyt loistava pelaaja, mutta hän on edelleen nuori, joten uskon hänen vain parantavan, Saros kertoi NHL:n suomenkielisten verkkosivujen haastattelussa.

Evangelista, 22, on Nashvillen 2. kierroksen varaus (#42) vuodelta 2020. Hän iski viime kaudella 80 runkosarjan otteluun tehopisteet 16+23=39 ollen joukkueen kuudenneksi paras pistemies. Kuuteen pudotuspeliin hän iski yhden maalin.

Toissa kaudella Evangelista pelasi vielä pääasiassa farmissa. Hän pääsi pelaamaan tuolloin myös uransa ensimmäiset 24 NHL-ottelua tehopistein 7+8=15.

LUE MYÖS