Rytiri Kladnoa edustava Jaromir Jagr aloittaa syksyllä ammattilaisuransa 37. kauden. 52-vuotias NHL-legenda toimii samalla Kladnon pääomistajana.

ISport.cz-sivuston toimittajan Zdenek Jandan mukaan Jagr on treenannut kesällä rajusti päästäkseen Tshekin pääsarjan vaatimalle tasolle. Janda raportoi X:ssä, että Jagr on laihduttanut huimat 22 paunaa, joka tarkoittaa lähes kymmentä kiloa.

Jagr oli torstaina Kladnon harjoituskauden viimeisessä ottelussa kokoonpanossa, kun joukkue voitti Liberecin lukemin 5-4. Kolmosketjussa nuorten Jaromir Pytilikin, 22, ja Matyas Filipin, 24, vierellä pelannut tshekkilegenda ei kirjannut ottelussa tehopisteitä, mutta miehen luistin liikkui poikkeuksellisen hyvin.

– Jagr pelasi loistavan ottelun. Hän on paljon nopeampi kuin viime kaudella. Hän on iätön ihme, Janda ylisti kiekkolegendan esitystä X:ssä.

Viime kaudella Jagr pelasi Kladnon riveissä 14 ottelua tehopistein 0+4. NHL:ssä yli 1900 tehopistettä mättänyt hyökkääjä kärsi viime kaudella loukkaantumisista, joiden takia ottelumäärä jäi vähäiseksi.

Tshekin pääsarja starttaa ensi viikon tiistaina.

Zdenek Janda

@zdenek_janda
52 years, 6 months and 28 days... 🎩
Jagr @68Jagr lost 22 lb and is ready for another full season!
Played last preseason game for his @telhcz team Rytiri Kladno @RytiriKladno
Played a great game, is much faster then last year...👋
Ageless wonder
Photo: @DenikSport