Connor McDavid syrjäytetään ensi syksynä Edmonton Oilersin parhaiten palkatun pelaajan jakkaralta, kun seurakaveri Leon Draisaitlin tuore, 14 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus astuu voimaan.

McDavidin egolle palkkakunkun pallilta putoaminen ei tunnu tekevän kolausta, tietäähän mies nousevansa takaisin kärkipaikalle seuraavan sopimuksensa myötä. McDavidin nykyinen, 12,5 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava diili umpeutuu kesällä 2026.

– Se (Draisaitlin sopimus) oli täysin ansaittu. Hän ansaitsee jokaisen pennin. Olen onnellinen siitä, että hän jatkaa täällä todella pitkään, McDavid toteaa Oilersin Youtube-kanavalla.

McDavid itse voi allekirjoittaa seuraavan sopimuksensa ensi heinäkuussa. NHL:n kansikuvapoika uskoo uuden diilin syntyvän aikanaan helposti.

– Se on asia, josta en aio huolehtia. Tällä hetkellä ainoa asia mitä ajattelen, on olla valmiina uuden kauden alkaessa, niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin. Sopimusasiat etenevät omalla painollaan. Se ei ole asia, josta olen huolissani, McDavid kertoo.

27-vuotiaan supertähden vastauksesta on helppo päätellä, että viimeistään Draisaitlin pitkä jatko tarkoittanee sitä, että myös McDavid aikoo jatkaa uransa loppuun asti öljymiesten väreissä.

LUE MYÖS: