DailyFaceoff-sivustolla nykyisin vaikuttava Frank Seravalli on kirjoittanut sosiaalisenmedian palvelu X:ssä, että Toronto Maple Leafs on tekemässä kovan kiinnityksen hyökkäykseen.

Seravalli tietää kertoa, että viime kaudella Washington Capitalsia edustanut yhdysvaltalaishyökkääjä Max Pacioretty on siirtymässä Maple Leafsin riveihin.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
On Max Pacioretty: While #Leafs work through some salary cap issues, there is an expectation from both sides that Pacioretty will be a Maple Leaf this season.

Sopimus ei ole vielä tullut maaliin, sillä Maple Leafsilla on palkkakattotilanteen kanssa selvitettävää, mutta kumpikin osapuoli tietää, että Pacioretty kantaa sinistä vaahteralehtipaitaa ensi kaudella. Tällä hetkellä Maple Leafsilla on 1,5 miljoonaa dollaria palkkakatossa tilaa.

Pacioretty on kärsinyt urallaan runsaista loukkaantumisista. Hyökkääjä palasi kesken viime kauden kokoonpanoon kärsittyään kaksi akillesjännevammaa putkeen.

36 vuotta marraskuussa täyttävähyökkääjä on Montreal Canadiensin ykköskierroksen varaus kesältä 2007. Canadiensissa hyökkääjä vaikutti yhteensä kymmenen kauden ajan ennen siirtoa Vegas Golden Knightsiin, josta matka jatkui Carolina Hurricanesin riveihin.

NHL-uralla hyökkääjä on pelannut yhteensä 902 ottelua runkosarjassa ja iskenyt 668 tehopistettä. Maaleja Paciorettyllä on koossa 330 kappaletta.