Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosbyn, 37, uuden sopimuksen yllä velloo paljon tietämättömyyttä sekä kysymysmerkkejä. Kolminkertaisen Stanley Cup-voittajan sopimus pingviinien kanssa loppuu tulevan kauden jälkeen ja neuvotteluita jatkosopimuksesta on jo käyty.

Vähäinen uutisointi asiasta herättää kuitenkin kysymyksiä, että voidaanko Crosby kaupata muualle siirtorajalla? TSN:n toimittaja Travis Yost ei nää todennäköisenä, että Crosbya kaupattaisiin, mutta hän on myös sitä mieltä, että jääkiekkomaailman ei tulisi sulkea pois sen mahdollisuutta.

Pittsburghilla on allaan kaksi kautta, jolloin se on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle ja joukkueen runko alkaa olemaan täynnä vanhempia pelaajia, jonka parhaimmat pelivuodet ovat takanapäin. Penguinsin ei ole ennakoitu menestyvän ensi kaudella yhtään sen paremmin mitä viime vuosina, varsinkin, kun seura kauppasi Jake Guentzelin Carolinaan viime kauden siirtorajalla. Jos uuden sopimuksen kirjoitus venyy, voi Crosbyllakin olla halua lähteä tavoittelemaan neljättä mestaruutta uuteen paikkaan ja palata myöhemmin takaisin Pittsburghiin.

Joukkueen GM Kyle Dubaksella on loistava mahdollisuus hankkia palasia joukkueensa uudelleen rakennukseen kauppaamalla Crosby, mutta todennäköisempää on, että joukkueen kapteenin uusi sopimus julkaistaan tulevien viikkojen aikana.

LUE LISÄÄ