New York Rangersin nuori agitaattori Matt Rempe, 22, nousi viime kaudella melkoiseksi viraalihitiksi sosiaalisessa mediassa tappelemalla ahkerasti uransa ensimmäisissä NHL-otteluissa.

Tulevalla kaudella yli kaksimetrinen hyökkääjämörkö aikoo jättää show’n minimiin ja keskittyä jääkiekkoon.

– Haluan olla jääkiekon pelaaja. Tappelut ovat osa peliä ja se on kiva lisä työkalupakissasi, mutta haluan olla ennen kaikkea nopeajalkainen, fyysinen pelaaja, Rempe paljastaa Forever Blueshirts -sivustolle.

Nuori hyökkääjä paljastaa keskittyneensä kesäharjoittelussaan ennen kaikkea kahden osa-alueen parantamiseen.

– Priorisoin vahvasti kiekolliseen taitoon sekä luisteluun. Minun on kehityttävä paremmaksi pelaajaksi. Mielestäni olen ottanut isoja harppauksia näillä osa-alueilla, Rempe vannoo.

Rempe ei aio karsia tappeluita kokonaan pois repertuaaristaan. Jatkossa mies aikoo kuitenkin pudottaa hanskansa vain tilanteissa, joissa siitä on todellista hyötyä joukkueelle.

– Haluan, että jatkossa tappelen vain oikeasta syystä. Jos olemme tappiolla ja tarvitsemme energiaa, ehkä pudotan hanskani. Jos joukkuekavereitani kohdellaan kaltoin, silloin on oikea hetki pudottaa hanskat. Minun on oltava jatkossa fiksumpi: Mikäli tappelen, sen täytyy tuoda maksimaalinen lisäarvo joukkueemme kannalta, kesän aikana selviä kypsymisen merkkejä henkisellä tasolla ottanut Rempe lupaa.

Rempe pelasi viime kauden runkosarjassa 17 ottelua ja keräsi niissä 71 rangaistusminuuttia. Hyökkääjä merkkautti pelaamissaan otteluissa tehot 1+1.

LUE MYÖS: