New York Rangersillä oli viime kaudella käytettävissään NHL:n ehkäpä paras maalivahtikaksikko, kun seura hankki supertähtivahti Igor Shesterkinin kirittäjäksi Los Angeles Kingsin kahdesti Stanley Cupin voittoon torjuneen Jonathan Quickin.

Quickin, 38, loisto-otteet antoivat Shesterkinille mahdollisuuden pelata runkosarjassa kevyemmällä kuormalla, mikä näkyi miehen otteissa positiivisella tavalla pudotuspeleissä.

Shesterkin kiitteleekin Quickin hankinnan positiivista vaikutusta omaan pelaamiseensa.

– Quickin tulolla on ollut ainoastaan posiitivinen vaikutus minuun. Hän on suuri maalivahti ja persoona. Hän pystyy mukautumaan hienosti: hän voi keskustella kanssasi kuin kokenut kaveri tai olla kuin paras kaverisi. On hienoa saada työskennellä näin kokeneen kollegan kanssa, Shesterkin kiittelee Rg.comille antamassaan haastattelussa.

Shesterkinillä oli viime kauden runkosarjassa vaikea vaihe, jolloin Quick oli valmis nousemaan esiin antaen ykkösvahdille aikaa keskittyä harjoitteluun ja löytää taas oman parhaan tasonsa.

– Sain katsoa hänen pelaamistaan ja nautin siitä. Samalla poimin häneltä joitakin asioita omaan pelaamiseeni. Askel askeleelta löysin jälleen oman tasoni, Shesterkin muistelee viime kautta.

Tähtimaalivahti jakaa kiitosta myös Rangersin päävalmentajaksi viime kaudeksi palkatulle Peter Laviolettelle.

– Pelisysteemimme on muuttunut (Lavioletten alaisuudessa). Hän kiinnittää paljon huomioita yksityiskohtiin. Joukkueemme on nyt entistä yhtenäisempi, maalivahti kuvailee Lavioletten Rangersin pukukoppiin tuomaa muutosta.

LUE MYÖS: