Tshekkihyökkääjä Filip Zadina, 24, on tällä hetkellä rajoittamaton vapaa agentti. Hän edusti viime kaudella San Jose Sharksia, jossa hän kirjautti 72 otteluun tehopisteet 13+10=23.

Nyt Zadinan kerrotaan olevan lähellä tryout-sopimusta NHL:ään. Hänet on yhdistetty huhuissa kolmeen eri seuraan. Zadinasta ovat kiinnostuneet Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens sekä Colorado Avalanche. Asiasta kertoo Denik Sportin tshekkitoimittaja Pavel Barta.

Aiemmin tällä viikolla liikkui huhuja, että Zadina olisi tehnyt tryout-sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa, mutta Zadinan agentti Darren Ferris kiisti tämän tiedon.

Zadina on Detroit Red Wingsin ykköskierroksen kuudes varaus kesältä 2018. Hänen NHL-uransa ei ole kuitenkaan lähtenyt missään vaiheessa kunnolla lentoon. Zadina on pelannut NHL:ssä tähän mennessä 262 ottelua tehopistein 41+50=91.

Pavel Barta

@bartic63
Agent Darren Ferris řekl Lanci Lysowskimu z Buffalo News, že se Filip Zadina blíží dohodě na PTO, ale místo @BuffaloSabres podepíše s jiným týmem. Spekulovalo se ještě o @MapleLeafs, @Avalanche, @CanadiensMTL . Hlavně, že ledy se hnuly.

LUE MYÖS