Florida Panthersin tärkeimpiin pelaajiin Stanley Cupin voittoon päättyneissä kesän pudotuspeleissä kuulunut Sam Bennett, 28, paljastaa yhden seuran fanien kosiskelevan hyökkääjää epätoivoisesti riveihinsä joka kesä.

Ontariosta kotoisin oleva kanadalainen saa kesäisin kuulla kyllästymiseen asti samaa hokemaa Toronto Maple Leafsin faneilta.

– Siitä saakka kun saavun tänne kesäisin, fanit anelevat minua sinne. He sanovat, että ”vihaamme sinua, mutta haluaisimme silti sinun pelaavan Leafsissä vielä joku päivä”, Bennett paljastaa TSN:n First Up -radio-ohjelmassa.

Kovaotteisena ja varsinkin pudotuspelimaailmaan soveltuvana pelaajana tunnetuksi tullut Bennett näkee omassa ja seuransa Panthersin santapaperia huokuvassa pelityylissä suurimman syyn viime kausien menestykseen.

– Tiedän, etteivät monetkaan pidä siitä tyylistä, jolla pelaan. Mielestäni monet jätkät joukkueessamme pelaavat tuolla samalla tavalla, Bennett näkee.

– Yksi menestyksemme avaintekijöistä on se, että niin monet joukkueessamme ovat valmiita tekemään mitä tahansa voiton eteen. Se saattaa olla rankkaa ja ajoittain likaista, mutta joskus se on juurikin sitä, mitä voittamiseen vaaditaan.

– Monet joukkueestamme ovat ostaneet tämän tyylin. Siitä on todisteena se menestys, jonka olemme saavuttaneet parin edelliskauden aikana, Bennett muistuttaa.

Bennett itse aloittaa pian neljännen kokonaisen kautensa Panthersissa. Entinen 1. kierroksen 4. varaus edusti aiemmin lähes kuuden kauden ajan Calgary Flamesiä.

LUE MYÖS: