Boston Bruinsin tähtivahti Jeremy Swayman, 25, on yhä ilman sopimusta. Hän on rajoitettu vapaa agentti.

Swayman tavoittelee hurjaa palkkaa seuraavalta sopimukseltaan. Paikallisen radiokanavan WEEI:n toimittaja Rich Keefe paljastaa, että Swaymanin tavoitepalkka on peräti kymmenen miljoonaa dollaria kaudessa.

Kymmenen miljoonan dollarin kausipalkkaa tienaa tällä hetkellä NHL-vahdeista vain Sergei Bobrovski sekä 10,5 miljoonaa dollaria kaudesta kuittaava Carey Price.

Palkankorotus olisi Swaymanille jättimäinen. Hän tienasi viime kauden sopimuksellaan 3,475 miljoonaa dollaria. Aiemmin kesällä on arvioitu, että Swaymanin seuraava sopimus takaisi miehelle noin 7-8 miljoonan dollarin vuosipalkan.

Mikäli Swayman pitäytyy nykyisessä vaatimuksessaan ja Bruins suostuu maksamaan hänelle kymmenen miljoonaa dollaria kaudessa, joutuu Bruins tekemään muitakin peliliikkeitä. Joukkueella on palkkakatossaan tilaa 8,6 miljoonaa dollaria, joten sen täytyisi luopua 1,4 miljoonasta dollarista esimerkiksi treidaamalla 1-2 pelaajaa.

Swayman on pelannut Bruinsissa neljällä kaudella 132 runkosarjaottelua ja 20 pudotuspeliä. Viime kaudella hän pelasi 44 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,6 sekä 12 pudotuspeliä torjuntaprosentin ollessa 93,3.

Rich Keefe

@Keefe21
Scoops: Jeremy Swayman is looking for $10 million a year.

Jones & Keefe

@JonesandKeefe
Scoops Keefe is led to believe that Bruins goaltender Jeremy Swayman is asking for $10 Million per year

LUE MYÖS