Carolina Hurricanesin tähtihyökkääjä Martin Necas, 25, myöntää olleensa lähellä vaihtaa seuraa kesän aikana.

Tshekkihyökkääjä solmi lopulta Hurricanesin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka takaa viime kaudella tyytymättömyytensä peliaikaansa ilmaisseelle taiturille 6,5 miljoonan dollarin vuositulot.

– Kävimme paljon keskusteluja Carolinan kanssa. Tilanne oli 50-50 (lähdön suhteen). Minulla ei ollut paras mahdollinen kausi, enkä ollut onnellinen. Silti päädyimme kääntämään sivua ja jäämään tänne kahdeksi vuodeksi. Carolina tuntuu kodilta ja loppupeleissä olen tyytyväinen tullessani takaisin ja saadessani tilaisuuden todistaa olevani viime kautta parempi pelaaja, Necas kertoo 32 Thought -podcastille.

Necasin ja päävalmentaja Rod Brind’Amourin tulehtuneista väleistä huhuttiin mediassa viime kauden jälkeen. Tshekkihyökkääjän mukaan asiaan yritetään tehdä muutos tulevalla kaudella.

– Me tulemme (sopimaan erimielisyytemme) ja meidän täytyykin tehdä niin. Minun on annettava jotain hänelle saadakseni (peliaikaa) takaisin. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia Rodin kanssa kaukalon ulkopuolella.

– Minun on oltava parempi. Minun on oltava pelaaja, johon hän voi luottaa. Haluan isomman roolin ja haluan ehdottomasti pelata enemmän, mutta luonnollisesti minun on ansaittava se jäällä. Olemme jo keskustelleet aiheesta Rodin kanssa, Necas päättää.

Kesän 2017 ykköskierroksen 12. varaus pelasi viime kauden runkosarjassa 77 ottelua tehoin 24+29=53. Miehen peliaika putosi edelliskaudesta yli minuutilla ottelua kohti ollen viime kaudella keskimäärin vain 17.21 minuuttia illassa.

LUE MYÖS: