New York Islandersiin kesällä siirtynyt hyökkääjä Anthony Duclair pääsi nopeasti jyvälle joukkueensa GM:n ja seurapresidentin Lou Lamoriellon luomasta kulttuurista.

81-vuotias Lamoriello on vanhan liiton kiekkojohtaja, joka ei hyväksy joukkueensa pelaajilta pitkiä hiuksia tai partoja. Lamoriellon seurassa vallitsee myös äärimmäisen tiukka pukukoodi.

Duclair julkaisi torstaina Instagram-tilillään kuvan, jossa näkyy hänen pitkät rastansa leikattuna pöydällä. Kuvaan oli laitettu emojiksi itkevä hymynaama. Pitkistä rastoistaan ja tuuheasta parrastaan tunnettu Duclair on joutunut mitä ilmeisimmin pistämään ulkomuotonsa uusiksi ennen Islandersin harjoitusleiriä.

Viime kaudella San Jose Sharksissa ja Tampa Bay Lightningissa pelannut kanadalainen tosin varmasti tiesi mihin lähti kesällä, kun hän allekirjoitti nelivuotisen ja 3,5 miljoonan dollarin palkan takaavan sopimuksen Lamoriellon joukkueeseen.

Duclairin julkaisema kuva sai sosiaalisessa mediassa paljon huomiota ja moni kyseenalaisti Lamoriellon vanhanaikaiset metodit.

– Kuva kertoo tuhat sanaa, ja tämä kuva kertoo selkeästi kuinka kaukana todellisuudesta ja vastustamaton yksi tämän lajin arvostetuimmista ihmisistä on, The Athletic -sivuston toimittaja Scott Wheeler kirjoitti X:ssä.

Näet kuvan alla olevasta X-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Matty Drainclogger

@MDrainclogger
Give me a break Lou