San Jose Sharks varasi Macklin Celebrinin, 18, tämänvuotisen NHL-varaustilaisuuden ensimmäisellä vuorolla.

Kanadalaishyökkääjän uskotaan nostavan Sharksin takaisin takavuosien loistoonsa. Päävalmentaja Ryan Warsofsky ihastui välittömästi ennen kaikkea Celebrinin yhteen erityispiirteeseen.

– Hän on niin omatoiminen! Välillä meidän on hieman hillittävä häntä, koska muuten hän menisi koko ajan kaasu pohjassa. Hän on todella kilpailuhenkinen, itseohjautuva persoona. Et näe tällaista usein tänä päivänä ja tämän ikäiseltä. Tämä ominaisuus teki minuun suurimman vaikutuksen, Warsofsky kertoo NHL:n kotisivuilla.

– Hän ei tule kuulumaan välittömästi kapteenistoomme, mutta hän tulee johtamaan joukkuetta tavalla, jolla hän kantaa itsensä nuoresta iästään huolimatta, päävalmentaja jatkaa.

Sharksilla on tulevan kauden rosterissaan kaksi todellista supertulokasta, sillä Celebrinin lisäksi myös kesän 2023 varaustilasuudessa neljäntenä valittu Will Smith, 19, debytoi alkavalla kaudella NHL:ssä.

Sharks hankki nuorten superlupaustensa tueksi myös rutkasti kokemusta. Kesämarkkinoilta haaviin tarttuivat mm. hyökkääjät Tyler Toffoli, Barclay Goodrow sekä Alexander Wennberg. Pakiston puolelle kokemusta tuo konkari Jake Walman.

LUE MYÖS: