Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News on listannut NHL:n viisi aliarvostetuinta pelaajaa. Tällä kertaa listalle ei mahtunut Aleksander Barkov, joka johdatti Florida Panthersin mestaruuteen ja on saanut ansaitsemaansa huomiota parrasvaloissa.

Robert Thomas, St. Louis Blues

Robert Thomasin nimi ei ole tuttu monille satunnaisemmin NHL-seuraaville, vaikka syytä olisi. Viime kaudella 25-vuotias sentteri takoi uransa ennätystehot 26+60=82. Jos St. Louis Blues nostaa joukkueena tasoaan, pääsee Thomasin nimikin varmasti paremmin mediassa esiin.

Joel Eriksson Ek, Minnesota Wild

Joel Eriksson Ek vaikutti pitkään ylipalkatulta kakkossentteriltä, mutta viime vuosina ruotsalainen on noussut tähtipelaajaksi. Viime kaudella hän iski ennätystehonsa 77 ottelussa tehot 30+34=64.

Alex Tuch, Buffalo Sabres

Alex Tuchin viime kausi meni pahasti penkin alle kuten kävi koko Buffalo Sabresin joukkueelle. Hän iski 75 ottelussa tehot 22+37=59. Valmentajavaihdoksen myötä isokokoinen laituri voi palata taas omalle tasolleen ja kolkuttelemaan 80 tehopisteen rajaa.

Nicolas Roy, Vegas Golden Knights

Vegasin joukkue on pullollaan nimekkäitä tähtipelaajia. Keskushyökkääjä Nicolas Roy jää usein muiden varjoon. Luotettava kahdensuunnan sentteri oli kuitenkin iso palanen mestaruusjoukkuetta, ja viime kaudella hän iski 70 matsiin tehot 13+28=41.

Jared McCann, Seattle Kraken

Seattlen joukkue on jäänyt NHL:ssä hieman pimentoon keskinkertaisuutensa vuoksi. Jared McCann on joukkueen kirkkaimpia tähtiä. Hän yritti aikanaan Pittsburghissa ja Floridassa pitkään läpimurtoa, mutta nousi tähtitasolle vasta Seattlessa. Viime kaudella hän iski 80 matsiin tehot 29+33=62.