Colorado Avalanchen kapteeni Gabriel Landeskog, 31, virittelee paluuta NHL-kaukaloihin vakavan polvivamman jälkeen. Ruotsalaishyökkääjä pelasi edellisen kerran vuoden 2022 Stanley Cup -finaalissa, jotka Colorado myös voitti.

Aiemmin tällä viikolla X:ssä julkaistiin toiveita herättävä video, jossa Landeskog luisteli ja harjoitteli aivan uudella intensiteetillä.

Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar jakoi viikonloppuna lisää loistavia uutisia ruotsalaistähdestä, jonka uran on ajateltu pahimmillaan päättyvän vamman takia.

– Hän yrittää tehdä paluun jossain kohtaa alkukaudella. Jos kaikki sujuu hyvin, niin hänestä tulee iso apu meille. Olemme tietysti hieman jännittyneitä asian suhteen, mutta samaan aikaan innoissamme, Bednar paljasti NHL.comin haastattelussa.

Landeskog halutaan tuoda rauhassa takaisin sisään Avalanchen joukkueeseen.

– Tässä on kulunut jo paljon aikaa, joten kiirettä meillä ei ole. Kaikki riippuu siitä miltä hänestä tuntuu. Hänen harjoitteleminen viime aikoina kuntosalilla ja jäällä on antanut meille optimismia paluun suhteen, Avalanche-luotsi jatkoi.

Landeskogin nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2029 saakka. Ruotsalainen tienaa kaudesta keskimäärin seitsemän miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS: