Colorado Avalanchen kapteeni Gabriel Landeskog, 31, on ollut edelliset kaksi kautta sivussa kaukaloista vaikean polvivamman vuoksi. Edellisen kerran Landeskog on pelannut vuoden 2022 Stanley Cup -finaaleissa, jotka Colorado myös voitti.

Pitkän loukkaantumisen vuoksi on jopa huhuttu, että Landeskog joutuisi lopettamaan pelaajauransa. Nämä puheet Landeskog on kuitenkin kumonnut, nimittäin hän tavoittelee paluuta kaukaloihin ensi kauden aikana.

Nyt Landeskogin tilanteesta on tihkunut lupaavaa materiaalia. Coloradoa läheltä seuraava toimittaja Brennan Vogt jakoi X:ssä videoita Landeskogista jäällä. Hän tekee töitä käännösten ja suunnanmuutosten kanssa ja varaa koko painoaan ”huonommalle” jalalleen. Hänen toimintansa näyttää Vogtin mukaan paremmalta kuin pitkään aikaan.

Vogt kertoo, että Landeskog pystyy tekemään jäällä teräviä käännöksiä, joista hän ei olisi voinut edes unelmoida vuosi sitten.

Landeskogin nykyinen sopimus on voimassa kesään 2029 saakka. Ruotsalaishyökkääjä tienaa kaudesta keskimäärin seitsemän miljoonaa dollaria.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Brennan Vogt

@brennan_vogt
Landeskog working on his turns and transitions. He puts full weight on the "bad" knee in the turn. This has to be the best he has looked so far. #Avs #GoAvsGo @TheRinkColorado

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Brennan Vogt

@brennan_vogt
These aren't full speed, obviously, but Landeskog is able to do sharp turns (something he wouldn't dream of this time last year). Very encouraging. #Avs #GoAvsGo @TheRinkColorado

LUE MYÖS