Dallas Starsin viime kausi päättyi läntisen konferenssin finaalisarjan tappioon Edmonton Oilersia vastaan.

Jo usean vuoden ajan sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutunut, vahvasti suomalaisosaamiseen luottava Stars on GM Jim Nillin mukaan jälleen yksi vahvoista voittajaehdokkaista uuden kauden kynnyksellä.

– Uskoakseni olemme hieman parempi joukkue kuin samaan aikaan viime vuonna, joten katsotaan mitä tapahtuu, Nill arvioi NHL:n kotisivuilla.

Seurapomo myöntää varsinkin Joe Pavelskin puuttumisen jättävän ison tyhjiön hyökkäyspeliin sekä pukukoppiin. 40-vuotias legenda päätti uransa viime kauteen.

– Hänen lähtönsä tulee olemaan iso menetys, mutta tiesimme sen olevan edessä. Nyt jonkun muun on noustava esiin ja täytettävä hänen jättämäänsä aukkoa, Nill muistuttaa.

Ehdokkaita Pavelskin ruudun täyttäjäksi on Starsin onneksi useita. Nuoret Wyatt Johnston ja Logan Stankoven näyttivät jo viime kaudella olevansa tulevaisuuden tähtinimiä NHL:ssä. Pavelskin jättämää johtajuusvajetta paikkaamaan seura hankki puolestaan kesämarkkinoilta Matt Dumban, 30, ja Brendan Smithin, 35, kaltaisia veteraaninimiä.

LUE MYÖS: