Florida Panthersin riveissä Stanley Cupin kolmannella NHL-kaudellaan voittanut Anton Lundell, 22, solmi heinäkuun alussa seuransa kanssa uuden, peräti kuusivuotisen jatkosopimuksen.

30 miljoonan dollarin sopimus tietää hyökkääjälle viiden miljoonan dollarin vuosipalkkaa seuraavien vuosien ajan. Nuori kärkivaraus myöntää tuhdin tilipussin tuovan myös entistä suuremman tulosvastuun Panthers-hyökkäyksessä.

– Se on hienoa, että saatiin hommat maaliin. Olen todella innoissani jatkamisesta Floridassa. Se on huippupaikka asua, ja meillä tulee olemaan taas mahtava jengi, joka pystyy toivottavasti taistelemaan taas voitosta, Lundell kommentoi sopimustaan MTV Urheilun haastattelussa.

– Henkilökohtaisesti odotan jatkoa innolla. Se on seuraava steppi edessä ja tiedän, että palkan kanssa tulee tietynlaisia vaatimuksia. Olen kuitenkin innoissani ja haluan näyttää, että olen joka dollarin arvoinen, tunnollinen hyökkääjä alleviivaa.

Lundell tehtaili viime kauden 78 runkosarjapelissä tehot 13+22=35. Pudotuspeleissä sentteri laittoi uuden vaihteen silmään ja takoi 24 ottelussa kunnioitettavat 3+14=17 tehopistettä.

LUE MYÖS: