Suomalaishyökkääjä Patrik Laineen kauppaaminen NHL:n kesäkauden aikana ei ole helppo tehtävä Columbus Blue Jacketsin GM:lle Don Waddellille.

Waddellin mukaan vain yksi NHL-seura on ottanut häneen yhteyttä Laineen hoito-ohjelman päättymisen jälkeen.

– Ihmiset ovat vähemmän aktiivisia tähän aikaan vuodesta. Joten en tiedä miten asiat tulevat menemään. Tässä voi kestää jonkin aikaa, Waddell kuvaili tilannetta Columbus Dispatch -lehdelle.

Waddell on myös itse ottanut yhteyttä NHL-seuroihin, mutta näiden puheluiden jälkeen Columbus-GM on vain entistä epävarmempi vaihtokaupan saamisesta maaliin lähitulevaisuudessa. Dispatchin tietojen mukaan Laineen kauppaaminen voi mahdollisesti venyä jopa syyskuulle asti.

Laineen kauppaamista vaikeuttaa hänen 8,7 miljoonan dollarin palkan takaava sopimuksensa, jota on vielä kaksi kautta jäljellä. NHL-seurat ovat pyytäneet siirtoneuvotteluissa Blue Jacketsia ottamaan puolet Laineen palkasta omaan palkkakattoonsa. Tähän Waddell ei kuitenkaan ole valmis.

– Meidän täytyy ehkä pitää osa Laineen palkasta itsellämme. Jos olisimme valmiita pidättämään palkasta puolet, olisi hänet jo kaupattu. Tämä ei kuitenkaan ole ensisijainen vaihtoehtomme, Waddell sanoo.

LUE MYÖS: