Edmonton Oilersin kapteeni Connor McDavid on tyytyväinen seurajohdon tekemiin peliliikkeisiin NHL:n kesämarkkinoilla.

Supertähti kiittelee Oilersin sikariporrasta toimista, joiden avulla Oilers on tulevallakin kaudella yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista.

– Heillä on ollut mahtava offseason tähän asti. Se on ollut lyhyt ja kiireinen, mutta mielestäni he ovat tehneet pienessä ajassa mahtavia asioita. Noin monen jätkän pitäminen yhdessä palkkakattoaikana ei ole helppoa, McDavid kiittelee TSN:n haastattelussa.

Ken Hollandin jätettyä GM:n paikan tilapäisenä GM:na hommaa on johtanut kiekkotoimintojen toimitusjohtaja Jeff Jackson, joka ei ole jäänyt toimettomaksi.

Jackson on tuonut joukkueeseen Jeff Skinnerin ja Viktor Arvidssonin kaltaisia vapaita agentteja, minkä lisäksi mies on kiinnittänyt jatkosopimuksiin useita tärkeitä palasia, kuten Connor Brown, Adam Henrique, Corey Perry sekä Mattias Janmark.

Lisäksi Jackson hankki kesän 2022 ykköskierroksen 9. varauksen Matt Savoien pelaajakaupassa Buffalo Sabresistä.

Myös tähtihyökkääjä Zach Hyman iloitsee Jacksonin pelaajamarkkinoilla tekemistä siirroista.

– On vaikuttavaa, että jätkät haluavat tulla takaisin seuraystävällisillä sopimuksella ja ottavat palkanalennuksen, koska haluavat voittaa. He ovat nähneet, kuinka erityinen mahdollisuus pelaaminen Edmontonissa on. Nyt seurasta on tullut houkutteleva vaihtoehto, mikä on upeaa nähdä, Hyman kiittelee.

LUE MYÖS: