Muistatko vielä ajat jolloin Aleksander Barkovia pidettiin NHL:n aliarvostetuimpana pelaajana?

Asian laita ei ole ollut enää aikoihin tämä, vaan tilalle ovat nousseet uudet nimet. Entinen NHL-puolustaja Thomas Hickey nostaa nyky-NHL:n aliarvostetuimmaksi pelaajaksi suurelle yleisölle vielä varsin tuntemattoman nimen, Ottawa Senatorsin puolustaja Jake Sandersonin, 21.

– Mielestäni viime kausi oli hänen läpimurtovuotensa. Kun katsoin häntä ensimmäisellä yliopistouran jälkeisellä kaudellaan, en ole nähnyt koskaan puolustuksellisesti mitään vastaavaa, Hickey kehaisee tulokaskaudellaan 77 pelissä tehot 4+28=32 iskenyttä amerikkalaista.

– Tapa jolla hän puolusti, avasi peliä omalta alueelta, pelasi hyökkäyssinisellä, käytti jalkojaan… Hänellä on todella laaja työkalupakki. Mielestäni hän oli viime kauden aliarvostetuin pelaaja NHL:ssä, Hickey jatkaa.

– Hän on spesiaali, spesiaali, spesiaali! Kaveri, jonka ympärille voit rakentaa koko organisaatiosi. Uskon hänen olevan niin hyvä, ex-puolustaja päättää.

188-senttinen amerikkalaislupaus edusti ennen NHL-uraansa North Dakotan yliopistojoukkuetta. Senators varasi miehen 1. kierroksen 5. vuorolla vuoden 2020 draftissa.