Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen näyttäisi jälleen työntäneen näppinsä kultasuoneen.

Blue Jackets sai paljon rapaa kesällä 2020, kun joukkue varasi yli-ikäisen ja täysin tuntemattoman venäläishyökkääjän Jegor Tshinahovin jo ensimmäisen kierroksen 21. varauksella.

20-vuotias Tshinahov on kuitenkin nyt todistanut epäilijät vääräksi mättämättä hirmuisia tehoja NHL-seurojen kiekkolupauksille järjestetyssä Traverse Cityn turnauksessa. Venäläisnuorukainen on paukuttanut turnauksen kolmessa ottelussa jo hurjat kuusi maalia. Tällä irtoaa turnauksen maalipörssin ylivoimainen kärkipaikka.

KHL:ssä viime kaudella 32 ottelussa 10 maalia iskenyt Tshinahov on suorastaan kylvänyt kauhua hurjalla laukauksellaan. Leftin puolen hyökkääjä pystyy ampumaan patriklainemaisia painavia laukauksia niin suoraan syötöstä, kuin myös ranteella.

– Kuten olen aikaisemminkin sanonut, että Tshinahovin pitäisikin ykköskierroksen varauksena pelata hyvin tässä turnauksessa. Tämä on kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Useat ykköskierroksen varaukset tulevat tänne, mutta eivät pysty tekemään maaleja tuohon tahtiin. Se on kuin huijauskoodi, Blue Jacketsin hovitoimittaja Jeff Svoboda raportoi paikan päältä.

Tshinahov teki sunnuntaina Detroit Red Wingsiä vastaan hattutempun. Näet venäläislupauksen osumat klikkaamalla tästä (Twitter).