[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1498082844977{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Sisällysluettelo

[/vc_column_text][vc_column_text]

KATSO MYÖS:

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530818555810{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Viime kausi

[/vc_column_text][vc_column_text]Joidenkin silmissä Ottawa Senatorsin kausi 2019-20 oli katastrofi. Toki, tulostaulua peilatessa siltä se ehkä näyttikin. Ottawa sijoittui koko sarjan toista viimeiseksi keräten runkosarjassa vaivaiset 62 pistettä (25-34-12). Maaleja syntyi kohtalaiset 190 kappaletta, mutta samalla myös omissa kolisi (238).

Tulostaulu näyttää kuitenkin vain osan totuutta. Jos kurkistaa sen taakse, niin Ottawan kausi oli itse asiassa varsinainen menestys.

Uudelleenrakentava joukkue ruori ennen kauden alkua läpi useita eri päävalmentajaehdokkaita. Haastateltavien joukosta mainittakoon muun muassa Colorado Avalanchea luotsannut maalivahtilegenda Patrick Roy, mutta GM Pierre Dorion ihastui Toronto Maple Leafsin entisen apuvalmentajan D.J. Smithin presentaatioon.

Pelaajien keskuudessa korkealle arvostettu Smith ansaitsi välittömästi senaattoreiden luottamuksen. Ottawassa lähdettiin rakentamaan uutta kulttuuria ja indentiteettiä, joiden pääteemoina toimivat kova työmoraali, taisteleva peli-ilme ja periksiantamattomuus. Senators repi, raastoi ja paineisti armotta vastustajiaan, ja vaikka taitotaso ei välttämättä riittänytkään, niin pelit väännettiin aina 100 lasissa loppusummeriin saakka.

Nuoret lupaukset kuten Logan Brown, Erik Brännström ja Josh Norris pääsivät maistamaan palan NHL-herkkua, mutta sen sijaan että heitä olisi väkisin roikotettu pienissä alakerran rooleissa, he saivat runsaasti peliaikaa Belleville Senatorsin paidassa. Siellä he kukoistivat ja johdattivat Bellevillen Pohjoisen divisioonan ykköseksi.

Ottawan ykköstähtenä NHL:ssä loisti tuolloin 20-vuotias Brady Tkachuk. Kovasta kiekkosuvusta polveutuva laituri tykitti 71 peliin tehot 21+23=44 ollen joukkueensa tehokkain pelaaja. Hänen lisäkseen Jean-Gabriel Pageau (24+16, kaupattiin helmikuussa New York Islandersiin), Connor Brown (16+27), Anthony Duclair (23+17) ja Tyler Ennis (14+19) nostivat rutkasti tasojaan nousten Senatorsin luottopelaajiksi.

Myös puolustajatähti Thomas Chabotin peliarsenaalia lähdettiin laajentamaan, eikä hän enää ole vain loistava offensiivinen pelaaja. Nykyään hän on selvästi monitaitoisempi kahden suunnan puolustaja.

Ensi kaudella tavoitteet ovat taas entistä korkeammalla. Nyt Ottawa on taas vuoden kypsempi ja valmiimpi taistelemaan edellistä paremmista sijoituksista.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1497515328839{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Pelaajasiirrot – lähteneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Anthony Duclair (Florida Panthers)
Laitahyökkääjä, 25 vuotta

Viime kaudella 40 tehopistettä 66 peliin iskenyt kanadalainen etsi pitkään pelipaikkaa ennen kuin allekirjoittu vuoden pätkäsopimuksen Floridan kanssa.

Loistavan tulokaskautensa (2015-16) jälkeen hiljaiseloa viettänyt Duclair sai Ottawassa hyvän roolin ja käytti sen häikäilemättä hyväkseen. ”Ei tiedä kuinka pelata”, kuten John Tortorella kerran miestä nimitti, oppi ehkä sittenkin pelaamaan.

Kuva: Getty Images

Bobby Ryan (Detroit Red Wings)
Laitahyökkääjä, 33 vuotta

Pahoista päihdeongelmista kärsinyt entinen hyökkääjätähti pelasi alkukaudesta vain 16 ottelua, jonka jälkeen hän hankkiutui vieroitukseen ja laittoi elämänsä kuntoon.

Ryan palasi kauden viimeisiin otteluihin, mutta runkosarjan päätyttyä seura osti miehen sopimuksen ulos. Syynä eivät olleet päihdeongelmat, vaan yhdysvaltalaisen hurja 7,25 miljoonan dollarin vuosiansio, jonka oli määrä päättyä vasta kauden 2021-22 jälkeen.

Ryan sai kuitenkin uuden mahdollisuuden Detroitista, joka tarjosi hänelle vuoden ja miljoonan dollarin sopimuksen.

Kuva: Getty Images

Mark Borowiecki (Nashville Predators)
Puolustaja, 31 vuotta

Senatorsin tuoreista lähtijöistä Borowieckin lähtö riipaisee eniten.

Ottawan nykyisen peli-ilmeen ruumiillistuma. Tekee hurjasti töitä illasta toiseen, uhraa kroppaansa ja takaa pelikavereilleen pelirauhan. Asennepelaaja viimeisen päälle.

Borowiecki sai päävalmentajalta puhelun ennen kauden alkua, jossa Smith kertoi haluavansa nähdä kanadalaisen ”pelaavan”. Tekevän siis muutakin kuin vain sitä mistä hänelle maksetaan: taklauksista, tappeluista ja jäähyjen tappamisesta.

Niinpä Borowiecki kehitti kestävyyttään, laukaustaan ja luisteluaan pelaten lopulta elämänsä kauden tehoin 7+11=18.

Kuva: Getty Images

Craig Andersson (Vapaa agentti)
Maalivahti, 39 vuotta

Upean uran NHL:ssä pelannut maalivahti lähestyy uransa päätepistettä. Viime kaudella 34 ottelua torjuntaprosentein 90,2 pelannut Andersson olisi loistava joukkuetoveri missä tahansa seurassa, mutta ikä alkaa ottamaan ohjaksiaan – pelipaikat ovat yksinkertaisesti todella tiukassa.

Koko 2010-luvun Ottawaa edustanut Andersson jää historiaan kaikkien aikojen suurimpana Senators-vahtina.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1497515686941{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Pelaajasiirrot – saapuneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Jevgeni Dadonov (Florida Panthers)
Laitahyökkääjä, 31 vuotta

Vuonna 2017 takaisin Venäjältä NHL:ään palannut Dadonov osoitti Floridassa olevansa päivittäinen maalintekijäuhka vastustajilleen. Kolmella edellisellä kaudella komeat 81 maalia takonut venäläinen latoi viimeisenä Panthers-vuotenaan 67 otteluun tehot 25+22.

Ottawaan hän tuo mukanaan lisäaseita ylivoimapeliin, joka oli viime kaudella seuran selkein akilleen kantapää. Joukkueen onnistumisprosentti oli tällä saralla NHL:n heikoin: 14,2. Lisäksi hänelle tarjottaneen isoa roolia ykköskentän oikeasta laidasta, joka lienee yksi suurimmista syistä siihen, miksi kolmevuotisen ja 15 miljoonan dollarin sopimuksen allekirjoittanut Dadonov valitsi lopulta Ottawan.

Kuva: Getty Images

Matt Murray (Pittsburgh Penguins)
Maalivahti, 26 vuotta

Kaksinkertaisella Stanley Cup -voittajalla on nyt paljon todistettavanaan. Syksyllä neljävuotisen ja vuosipalkaltaan huiman 6,25 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen rustannut Murray on osoittanut olevansa eliittitason torjuja, mutta hänen kestävyytensä pitkällä NHL-rupeamalla on jättänyt paljon toivomisen varaa.

Viime kaudella uransa heikoimman kauden torjuntaprosentilla 89,9 pelannut, NHL-pirreissä hinteläksikin tituleerattu Murray jäi huikeita otteita esittäneen Tristan Jarryn varjoon, eikä Pittsburgh löytänyt enää käyttöä entiselle menestysvahdilleen.

Ottawassa Murray on selkeä ykkösvahti, vaikka päävalmentaja Smith suosiikin nykyaikaista 50-50 -taktiikkaa. Aisapari Anders Nilsson onkin mukiinmenevä kakkonen, joka pystyy tarjoamaan Murraylle tarvittavan lepoajan.

Kuva: Getty Images

Alex Galchenyuk (Minnesota Wild)
Laitahyökkääjä, 26 vuotta

Jopa 30 maalia Montreal Canadiensissa kaudella 2015-16 takoneen hyökkääjän ura on taantunut selvästi hänen ensimmäisistä NHL-vuosistaan.

Viime kautensa Pittsburghissa aloittanut Galchenyuk ei saanut itsestään parasta irti ja keräsi 45 peliin vaivaiset 17 tehopistettä (5+12). Yhdysvaltalais-venäläinen kaupattiin lopulta Minnesotaan, jossa hän saalisti 14 ottelussa kolme maalia neljä syöttöpistettä. Neljässä pudotuspelikamppailussa Galchenyuk ei keränny pistettäkään.

Edellisellä sopimuskaudellaan 4,9 miljoonaa dollaria kaudessa nauttinut laituri lähtee etsimään nyt uutta sivua uralleen. Ottawan kanssa vuoden ja 1,05 miljoonan taalan kontrahtin solminut Galchenyuk pääsee nyt paikkaan, jossa valmennuksen ja pelaajien välillä vallitsee avoin kommunikointiympäristö, ja jossa jokainen saa takuulla mahdollisuuden näyttää kykynsä. Tyler Ennis ja Anthony Duclair ovat loistavia esimerkkejä pelaajista, joiden sivuraiteille lähteneet urat saivat aivan uudenlaisen ponnahduslaudan Senatorsista. Ehkäpä Galchenyukille käy alkavalla sesongilla samoin. Kesän 2012 kolmosvaraukselta löytyy nimittäin kaikki työkalut siihen.

Kuva: Getty Images

Erik Gudbranson (Anaheim Ducks)
Puolustaja, 31 vuotta

Kesän 2010 varaustilaisuuden kolmantena pelaajana huudettu puolustaja ei ole pystynyt vastaamaan niihin odotuksiin, joita häneltä vielä 10 vuotta sitten odoteltiin. Omaa kieltään kertonee se, että Gudbranson treidattiin Ottawaan vaivaista 5. kierroksen varausvuoroa vastaan.

Kanadalainen hankittiinkin Senatorsiin lähinnä palkkalattian täytteeksi ja tuurausmieheksi. Miksikään vahvistukseksi häntä ei voi sanan varsinaisessa merkityksessä luonnehtia. Viime kaudella 44 otteluun tehot 4+5 tekaissut Gudbranson kykenee kuitenkin vankkaan peruspeliin ja lähes virheettömään puolustamiseen. Isokokoiseksi (195cm, 98kg) puolustajaksi hän on varsin ikävä kohdattava vastustajilleen.

Kuva: Getty Images

Austin Watson (Nashville Predators)
Laitahyökkääjä, 28 vuotta

Romuluinen hyökkääjä solmi Ottawan kanssa kolmivuotisen ja 4,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, joka takaa hänelle 1,5 miljoonaa kaudessa.

Watsonin avut korostuvat taklauspelaamisessa ja hämmentämisessä, joiden kautta hän pyrkii sekoittamaan vastustajan peliä. Yhdysvaltalainen omaa myös napakan laukauksen ja pystyy pelaamaan kovaa maalineduspeliä. Näin ollen hän kykenee auttamaan joukkuettaan myös maalien muodossa.

193-senttinen Watson pelasi viime kaudella 53 peliä tehoin 6+8=14.

Kuva: Getty Images

Josh Brown (Florida Panthers)
Puolustaja, 26 vuotta

Viime kaudella ensimmäisen täyden kautensa NHL:ssä kiekkoillut Brown pelasi 56 ottelua tehopistein 3+5 (+1). Yhdysvaltalaisella oli suuria ongelmia vastustajan eliittejä vastaan pelatessa, minkä vuoksi Brown luistelikin lähinnä alaketjuja vastaan.

195-senttisen pakin vahvuudet korostuvat fyysisessä pelissä. Mies pärjää varsin hyvin kulmaväännöissä ja oman maalinedustan suojelemisessa, mutta hyökkäyspelissä hänen työkalunsa ovat melko suppeat.

Hänen tekemistään on kuitenkin syytä pitää silmällä. Brown pelasi kolme vuotta nykyisen Senators-luotsi Smithin alaisuudessa OHL-seura Oshawa Generalsissa, jossa hän toimi kaksi kautta joukkueensa kapteenina. Tiedä vaikka kaksikko löytäisi jälleen yhteisen sävelen.

Artjom Zub (SKA Pietari)
Puolustaja, 25 vuotta

Monien NHL-seurojen havittelema Zub löysi uuden kodin Ottawasta, joka lätkäisi hänelle kouraan vuoden mittaisen tulokassopimuksen. Venäläinen on profiililtaan modernin luokan puolustaja, jonka parhaat avut korostuvat ennen kaikkea ylivoimapelaamisessa. 188-senttisenä härkänä hän on vahva kulmissa ja oman maalinsa edustalla.

Olympiakultaakin Venäjän paidassa voittanut Zub löi itsensä läpi viime kaudella, jolloin hän tykitti SKA:n riveissä 13 maalia ja antoi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöjä. Myös tehotilasto paukahti 34 astetta plussan puolelle. Hän pelasi KHL:ssä yhteensä kuusi kautta edustaen SKA:n lisäksi myös Amur Habarovskia. Tuona aikana hänelle merkittiin 256 runkosarjaottelua, joissa hän keräsi tehot 19+35=54.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”suomalaiset”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1538119785589{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Suomalaiset

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Lassi Thomson
Puolustaja, 20 vuotta’

Viime kaudeksi kasvattiseuraansa Tampereen Ilvekseen lainattu nuorukainen pääsi ottamaan ensimmäistä kertaa tuntumaa aikuisten peleihin, ja suoriutui haasteesta varsin mallikkaasti. 39 ottelussa tehot 7+6=13 kerännyt ykköskierroksen varaus (#19, 2019) sai hyvin vastuuta ja tämä näkyi myös peli-ilmeessä.

Kuluvalla kaudella Ilveksessä lainalla oleva Juuso Välimäki (Calgary Flames) on varastanut suurimman valokeilan, ja Thomsonin vastuu on jäänyt todella vajaaksi. Viime sesongilla keskimäärin 15:09 minuuttia kellottanut pakki on jämähtänyt tamperelaisten kolmospariin saaden puolustajista vähiten peliaikaa (11:37). Tämä ei ole ehkä se paras mahdollinen skenaario Thomsonin kehitystä ajatellen.

Voidaankin siis olettaa, että tehot 0+2 18 peliin saalistanut lahjakkuus jatkaa kautensa loppuun kotoisessa SM-liigassa.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1607265521820{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Valmennus – D.J. Smith

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

– Yksi parhaista valmentajista, joita minulla on ikinä ollut.

– Laittaisin naamani lämärin eteen hänen vuokseen.

Näin kuvailivat Toronto Maple Leafsin Morgan Reilly ja Ottawaa vielä viime kaudella edustanut Marc Borowiecki, kun The Athleticin toimittaja Hailey Sullivan kysyi heidän mielipidettään Ottawan debyyttivalmentajasta.

Ennen Ottawa-pestiään Smith valmensi neljä kautta Leafsin apuvalmentajana, jossa hänen vastuualueensa kohdistui puolustajiin. Hän jos kuka oli oikea mies astumaan uudelleen rakentavan joukkueen päävalmentajan saappaisiin.

Smith on pelaajien keskuudessa todella korkealle arvostettu. Suorastaan rakastettu. Hän ei lukeudu vanhan liiton huutokomppaniaan, vaan nojaa ennemmin avoimeen keskusteluun sekä pelaajan ja valmentajan väliseen yhteistyöhön. Hän vaatii paljon, mutta antaa myös paljon mikäli pelaaja on valmis tekemään töitä paikkansa eteen.

Omalla pelaajaurallaan 45 NHL-ottelua pelannut Smith on myös sitoutunut nuorten lupausten kehittämiseen ja tietää kyllä mitä tekee. Ennen showhun siirtymistä hän toimi 11 vuotta OHL:ssä erilaisissa valmennustehtävissä. Hänen toimiessa kuskina Ottawalla on kaikki saumat nousta menestyväksi NHL-joukkueeksi.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1607284346339{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Tärkein pelaaja – Thomas Chabot

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1607286039450{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kuva: Getty Images

Vielä vuosi sitten Chabot sai tunnustusta vain offensiivisista ominaisuuksistaan. Hilpeät 55 pistettä (14+41) nostivat hänet puolustajien pistepörssin 10. sijalle, mutta antoiko tämä pelaajasta jopa hieman vääristyneen kuvan?

Chabot pelasi nimittäin vain 23,5 prosenttia 5 vastaan 5 -peliajastaan vastustajan eliittejä vastaan. Tältä ajalta hänen corsi-lukemansa oli Ottawa-puolustajista neljäs (42,60). Halusiko Senatorsin silloinen valmentaja Guy Boucher vain ”suojella” tähteään vastustajan parhailta pelaajilta?

Viime kaudella penkin taakse hyppäsi kuitenkin Smith, joka halusi Chabotin panostavan enemmän puolustuspelaamiseen. Peliaika eliittejä vastaan lisääntyi lähes 10 prosentilla (32,6%) ja samalla corsikin parani 46,1 prosenttiin.

Vaikka tehopisteitä kertyi 16 kappaletta vähemmän kuin edelliskaudella, niin Chabot on nyt kokonaisvaltaisempi pelaaja kuin koskaan. Lisäksi vasta 23-vuotiaalla puolustajatähdellä on paljon kehityspotentiaalia komerossaan, niin ei mene kauaakaan kun kanadalainen nostetaan mukaan Norris Trophy -keskusteluihin.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tulokas”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1607265779731{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kiinnostavin tulokas – Logan Brown

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Tähän kategoriaan voisi yhtä hyvin kaavailla syksyn 2020 draftissa kolmantena valitun Tim Stützlen, mutta nuorukainen loukkasi kätensä pahoin ennen DEL-sarjan alkua, eikä hän ole tämän seurauksena pelannut vielä peliäkään. Superlupaus valittiin kuitenkin Saksan U20-joukkueeseen, joten toivonpilkahdus on vielä olemassa. Ottawalla ei ole kuitenkaan syytä pitää kiirettä Stützlen kanssa, vaan antaa tämän rauhassa kehitellä itseään kohti suurta hyppyä.

Viime vuosina useista loukkaantumisista kärsinyt 22-vuotias Brown lähtee tulokassopimuksensa viimeiseen kauteen yhä rookiena.

Päättyneellä sesongilla 23 NHL-ottelussa pisteet 1+7 tehtaillut Brown pelasi lisäksi 25 peliä farmissa, jossa hän keräsi komeat 28 tehopistettä (7+21). Järkälemäinen (198cm, 103kg) sentteri operoi Ottawassa laidassa, vaikka hänen luontainen pelipaikkansa on keskellä. Alkavalla kaudella sama roolitus jatkuu, joskin kanadalaiselta odotetaan nyt tuntuvaa läpilyöntiä.

Brownin vahvuudet kulkevat hänen suuren kokonsa kautta. Nuorukainen on loistava suojaamaan kiekkoa ja hänen on suhteellisen helppo tulla kulmista ulos voittajana. Tämän lisäksi hänen mailatyöskentelyään on ilo katsella ja laukauskin lähtee painavasti.

Yhdysvaltalais-kanadalaiselta sopii odottaa kuitenkin lisää röyhkeyttä ja jopa itsekkyyttäkin. Hänen pelinluku- ja rakentelutaitonsa ovat kiitettävällä tasolla, mutta Brown saisi viljellä laukaustaan useamminkin. Viime kaudella miehen lavasta lähti vain 23 ammusta, mitä voi pitää jo potentiaalin haaskauksena.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530818912071{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Arvio

[/vc_column_text][vc_column_text]Sija: Kanadan divisioonan 7. sija

Ottawalle Kanadan divisioonaan joutuminen kirpaisi syvältä. Samaa valitteli myös seuran GM Pierre Dorion, joka ei näe joukkueellaan pieniäkään saumoja kovassa lohkossa. Syy on hyvin yksinkertainen: vaikka Senatorsin odotetaan olevan viime vuotta parempi, niin samalla kaikki muutkin kanadalaisseurat ovat entistä vahvempia.

Ottawalta voidaan kuitenkin odottaa hienoja asioita. Joukkueella on useita kovan asteen lupauksia, jotka ovat taas entistä kokeneempia ja valmiimpia haastavaan NHL-kiekkoon. Seura on napsinut vapailta markkinoilta muutamia todella mielenkiintoisia vahvistuksia, jotka tekevät Sensistä paremman kentän jokaisella osa-alueella.

Vaikka tuleva vuosi onkin vielä yksi oppikokemus lisää, voidaan Ottawassa hyvillä mielin tuijottaa kohti tulevaa.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1535023738928{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kentälliset

[/vc_column_text][vc_column_text]Hyökkäysketjut:

Brady Tkachuk Colin White Jevgeni Dadonov
Alex Galchenyuk Chris Tierney Logan Brown
Alex Formenton Josh Norris Drake Batherson
Nick Paul Artjom Anisimov Austin Watson


Puolustajaparit:

Thomas Chabot Nikita Zaitsev
Erik Brännström Artjom Zub
Christian Wolanin Josh Brown


Maalivahdit:

Matt Murray
Anders Nilsson

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1530820946075{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kokoonpanolista

[/vc_column_text][vc_column_text][table id=46 responsive=”collapse” /][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]