Toronto Maple Leafsiin on kaavailtu kesän ja syksyn aikana lähes kaikkia mahdollisia puolustajavahvistuksia. Nyt lusikkansa soppaan heitti myös paikallisen Toronto Sunin jääkiekkotoimittaja Michael Traikos. Hänen näkemyksensä poikkeaa kuitenkin melkoisesti muista asiantuntijoista.

Traikos nimittäin ehdottaa ratkaisuksi Ottawa Senatorsin Mark Borowieckin hankkimista. 31-vuotias kovaluinen puolustaja on tehnyt urallaan vain 51 pistettä, eikä lauo edes oikealta, kuten Leafs haluaisi. Hänen työkalupakistaan löytyy aivan muita avuja.

– Ensinnäkin, hän on tappelija. Enkä tarkoita sillä sitä, että hän olisi pelkkä kovanaama, vaan että hän taistelee. Hän on sisukas. Hän likaa kätensä, Traikos kuvailee.

Borowiecki on pelannut urallaan kuusi yli 100 jäähyminuutin kautta Pohjois-Amerikassa. Viime kaudella hän kuitenkin tappeli vain kaksi kertaa. Vertailun vuoksi on toki sanottava, että yli viisi tappelua keränneitä pelaajia oli NHL:ssä enää neljä.

Jason Spezza oli Toronton tähtisikermän ”poliisi” kuluneella kaudella. Titteli oli Traikoksen mukaan aivan väärällä miehellä.

– Jos 37-vuotias entinen kakkosvaraus joutuu painimaan joukkueellesi, ei ole ihme, että Toronto ei ole voittanut pudotuspelikierrosta neljänä viime vuonna, hän lataa.