Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo saa tällä hetkellä hyvin luottoa Columbus Blue Jacketsin valmennusjohdolta. Viime yönä Suomen aikaa Korpisalo torjui jo toisen peräkkäisen voittonsa, kun Colorado Avalanche kaatui 5-4-lukemin jatkoajan jälkeen. Maaliskuussa Korpisalo on pelannut jo kolme ottelua.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Tämä on hauskaa. Tämä oli vasta toinen kerta tällä kaudella, kun saan aloittaa kaksi ottelua peräkkäin. Joka kerta näistä vain nauttii. Hyvin pelaaminen ja voittojen saaminen on tietysti se tärkein asia. Joukkue on pelannut nyt kaksi ottelua todella hyvin ja olemme saaneet kaksi voittoa. Olen tyytyväinen, Korpisalo sanoi Blue Jacketsin kotisivuilla julkaistulla videolla.

Colorado meni ottelussa nopeasti 2-0-johtoon. Ensimmäisessä maalissa haiskahti vähän maalivahdin estäminen, mutta silti osuma hyväksyttiin. Columbus vastasi kuitenkin erinomaisesti ja eteni lopulta voittoon.

– Vastasimme mielestäni todella hyvin. Kun he tekivät kaksi maalia, me teimme heti yhden. Toinen erä oli oikein hyvä meiltä. Siinä otimme johdon. Me luotamme tällä hetkellä omaan peliimme ja meillä on todella vahva hyökkäys ja maalintekovoimaa löytyy tällä hetkellä, Korpisalo kiitteli.

Carl Söderberg tasoitti ottelun vielä aivan loppuhetkillä. Osuma jäi harmittamaan Korpisaloa.

– Se oli ikävä maali, mutta löysimme keinot voittaa ja se on kaikkein tärkeintä, Korpisalo sanoi.

Korpisalo on pelannut tällä kaudella nyt 15 NHL-ottelua torjuntaprosentilla 90,2.