Edmonton Oilersin hyökkääjä Jesse Puljujärvi esitteli jälleen viime yönä Suomen aikaa parhaita puoliaan.

Puljujärvi viritti vierasottelussa Montreal Canadiensia vastaan hurjan rannelaukauksen. Kiekko kimposi ylärimasta alaspäin ja näytti lähes kaikkien mielestä käyvän maalissa. Maalivalo syttyi, Oilers juhli ja jopa Oilersin viestintäosasto ehti ilmoittaa maalin synnystä twitter-tilillään.

[readmore from=”suomalaiset”]

Tuomarit halusivat kuitenkin tarkistaa tilanteen, ja hyvä niin – kaikkien muiden paitsi Oilersin kannalta. Videotarkistus osoitti, että kiekko ei käynytkään maalissa vaan aivan lähellä viivaa kentän puolella.

– Se oli todella likainen laukaus! Oilersin fanisivustolla Oilers Nationilla kommentoitiin.

Hienon osuman syntymättä jääminen sinänsä tietysti harmitti Puljujärveä ja Oilersia, mutta suurta merkitystä sillä ei ollut. Oilers voitti ottelun suvereenisti maalein 6–2. Oilersin tehopelaaja oli kaksi maalia viimeistellyt Jujhar Khaira.

Puljujärvi sai syöttöpisteen Yohann Auvitun viimeistelemään Oilersin 6–1-maaliin. Syöttöpiste oli suomalaiselle kauden ensimmäinen. Maaleja Puljujärvi on viimeistellyt neljä.

Alta näet, miten lähellä Puljujärven maalin syntyminen oli sekä Oilersin reaktiot twitterissä.

RDS

@RDSca
Jesse Puljujarvi est passé bien près de faire 2-0!
#RDSCH

 

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
#OILERS GOOOAAAAAL! JESSE! 2-0! #LetsGoOilers

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
#OILERS GOOOAAAAAL! JESSE! 2-0! #LetsGoOilers
Ugh, scratch that. @Jpuljujarvi's rocket wrister catches the bottom of the crossbar, bounces down & out. #Oilers still lead 1-0. #LetsGoOilers