San Jose Sharksin kenties tärkein oman pään luutija Marc-Edouard Vlasic kärsi keskiviikkona aivotärähdyksen, kun hailauma kohtasi viime kevään Stanley Cup -finalisti Nashville Predatorsin.

Sharks sai kokea ottelussa kovia juuri Vlasicin loukkaantumisen takia. Kanadalaispakki loukkasi itsensä Ryan Johansen kyseenalaisen taklauksen johdosta. Voit katsoa tilanteesta videon alta.

Seuran päävalmentajana toimiva Peter DeBoer kertoi pian tilanteen jälkeen, että hän ei usko Vlasicin loukkaantumisen olevan pitkäaikainen, mutta samalla luotsi otti huomioon, että päävammoista ei voi koskaan tietää.

– En tiedä onko tämä pitkäaikainen vamma vai ei. Minun ensimmäinen tunnelma oli se, että se ei tulisi olemaan sellanen. Mutta aina joskus saattaa tulla takapakkia ja muuta siihen liittyvää, DeBoer kertoi Mercury Newsin mukaan.

– Hän tuli eilen hallille ja voi hyvin, mikä toi meille positiivisen kuvan tilanteesta. Siitä ei voi koskaan kuitenkaan tietää.

Esimerkiksi legendaarisen puolustajan, Chris Prongerin, ura tyssäsi kesken kaiken, kiitos aivotärähdysten. Myös muun muassa Marc Savard on joutunut lopettamaan uransa aivotärähdyksiin.