Tshekkilegenda Jaromir Jagr on ollut lasaretin puolella nyt 11 päivää, mutta vihdoin alkaa vaikuttamaan siltä, että hän on palaamassa piakkoin takaisin kaukaloihin.

Nimittäin Sportsnetin toimittaja Pat Steinbergin mukaan Jagr on lähellä palata takaisin tositoimiin. Tämä ei ole myöskään tuulesta temmattu heitto, vaan näin hänelle on kertonut Calgary Flamesin päävalmentajana toimiva Glen Gulutzan.

Gulutzanin mukaan Jagr on palannut jääharjoituksiin ja hänen menonsa näytti hyvältä viimeksi eilen. Tshekkihyökkääjä on osallistunut päävalmentajan mukaan harjoituksiin jo täydellä temmolla.

Tämä ei kuitenkaan vielä automaattisesti tarkoita sitä, että Jagr olisi palaamassa pelikentille ensi torstaina, kun Flames kohtaa hallitsevan mestarin, Pittsburgh Penguinsin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Kun Jagr loppuviimein tekee paluunsa kaukaloihin, tarkoittaa se seuran ja sen fanien kannalta loistavia asioita, mutta eräälle nuorukaiselle se on luultavasti merkki siitä, että AHL kutsuu.

Nimittäin Flamesin kolmossentterinä viime ajat toimineen Mark Jankowskin kohtalo on Jagrin paluun jälkeen mitä luultavimmin AHL-seura Stockton Heat. Jankowski on pelannut NHL:ssä tällä kaudella neljä ottelua ilman tehopisteitä.

Huippulupauksella on meneillään olevalta kaudelta myös kuusi ottelua AHL:n puolelta, joissa hän on iskenyt komeat viisi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.