Vegas Golden Knights nappasi laajennusdraftissa maalinsuulleen New York Islandersin Jean-Francois Beruben, mutta mies ei kovinkaan pitkään nauttinut Las Vegasin kirkkaista valoista.

Nimittäin nyt mies on tehnyt vapaana agenttina sopimuksen Chicago Blackhawksin kanssa. Pahvi on mallia kaksivuotinen ja arvoltaan 1,5 miljoonaa dollaria. Beruben cap hit on siis 750 000 dollaria.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että hän tulee kamppailemaan Blackhawksin kakkosvahdin paikasta yhdessä Anton Forsbergin kanssa, joka saapui seuraan osana jättimäistä Artemi Panarin -kauppaa.

Moni olikin sitä mieltä, että Forsbergissa on kaikki potentiaali Scott Darlingin paikkaajaksi, mutta nyt tilanne kääntyi päälaelleen.

Berube pelasi viime kaudella Islandersin maalinsuulla yhteensä 14 runkosarjakamppailua, joissa hänen tilastonsa olivat 88,9/3.42. Hän on NHL-tasolla muutoinkin lähes katsomaton kortti.

Blackhawksin kiistattomana ykkösenä jatkaa kallispalkkainen Corey Crawford, joka on voittanut seuran riveissä kolme Stanley Cupin mestaruutta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.