Florida Panthersia, Boston Bruinsia sekä viimeiseksi Columbus Blue Jacketsiä edustanut kanadalaishyökkääjä Gregory Campbell on päättänyt ripustaa hokkarinsa naulaan ja siirtyä kohti uusia tehtäviä.

Campbell pelasi NHL:ssä 11 kautta, minä aikana hänen tililleen tuli 803 runkosarjaottelua. Näissä mies iski tehot 71+116.

Campbellin uran lopetus oli sinällään kovin myrskyinen, sillä alunperin hän ei mahtunut harjoitusleiriltä Columbus Blue Jacketsin riveihin, minkä jälkeen hän kieltäytyi raportoimasta itseään AHL-seuraan.

Lopulta seura purki miehen sopimuksen, minkä jälkeen Campbell ei ole pelannut missään.

Uusi rooli, uudet kujeet

Sotakirves on kuitenkin haudattu, sillä Campbell palkattiin nyt Blue Jacketsin toimesta seuran uudeksi apulaiskehitysvalmentajaksi. Hän tulee tekemään uudessa roolissaan yhteistyötä Chris Clarkin ja Jarkko Ruudun kanssa, jotka ovat Blue Jacketsin kehitysvalmentajat.

– Minulla on ollut paljon aikaa miettiä viimeisen kuuden vai seitsemän kuukauden aikana, mies kertoi Columbus Dispatchin Aaron Portzlinelle.

– En ollut valmis lopettamaan peliuraani, mutta näin se päättyy myös monien muiden pelaajien kohdalla. Ja kun se tapahtuu, on lopulta päästävä eteenpäin. Minulla on vielä paljon tarjottavaa, mutta myös opittavaa. Johtoryhmä halusi antaa minulle mahdollisuuden kokea lajin tarjoamia hienouksia.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.